Slitesterke Gigant hengere og god oppfølging fra Mørk Maskin har resultert i stødig- drift og kundeforhold


Etter å ha kjøpt sin første Gigant henger av Mørk Maskin i 2017, har Ja-Co maskin AS utviklet et stabilt kundeforhold til Mørk Maskin, basert på sikker drift og kundeoppfølging. Nå har de skiftet ut alle sine anleggshengere til Gigant og kan fortelle om gode erfaringer, både med utstyr og forhandler.

Utviklet et godt og trygt kundeforhold

Daglig leder Jan M. Gran forteller at utstyret, så vel som kundeoppfølgingen, har gjort at de utviklet et stødig forhold til Mørk Maskin.

Det hele startet i 2017, ved kjøp av en anleggshenger, og i tiden frem til 2021 har det til sammen blitt levert syv Gigant hengere. De har nå rullet utallige kilometer og gjennomført ulike typer oppdrag innenfor entreprenørbransjen.

Utstyr til denne type jobb må være slitesterkt og kunne stå imot store belastninger. Det er jobber Gigant og Mørk Maskin trives godt med.

Daglig leder for Ja-Co maskin AS viser fornøyd frem en av hengerne levert av Mørk Maskin.

Solide produkter og god oppfølging

Grunnen til at de først valgte Mørk Maskin var fordi de kunne levere gode produkter i en pakke av god oppfølging, både før og etter første salg. Gran forteller om sine første erfaringer med Mørk Maskin og Gigant hengere:

– Hengerne var solid konstruert og vi følte oss trygge på at de ville passe til det som var vårt behov. Prosessen frem til kjøp var ryddig, både når det gjaldt pristilbud og forhandlinger.

En positiv opplevelse av både utstyr og kundebehandling resulterte altså i salg, men et godt kundeforhold tar tid å utvikle. Tiden etter det første kjøpet fulgte Mørk Maskin opp kontakten med Ja-Co maskin, og forsikret seg om at utstyret leverte til forventningene og at de var tilgjengelig for kunden hvis noe skulle dukke opp.

Tøft utstyrt til tøffe jobber: Gigant henger med 4,8 m³ volum frakter trygt det tunge utstyret.

Slitesterkt utstyr gir lave driftskostnader

Hengerne blir i hovedsak brukt til å frakte anleggsutstyr til utleie og større bygg- og anleggsprosjekter i hele østlandsområdet. Med et stort geografisk område å dekke er det nødvendig med stabilt og trygt utstyr som leverer jevnt. Gran selv forteller at:

– Det siste året har Gigant hengerne gått i nærmere 30 000 timer og de har levert tilfredsstillende på alle måter, med lave driftskostnader. Det er gode og slitesterke hengere, forsikrer han. Det samme kan han si om sitt forhold til Mørk Maskin AS.

 

Artikkel er produsert av Marius.
Publisert: 20/01/2021 (kl. 17:49), sist endret: 18/12/2023(kl. 14:33)
Del artikkelen:
Les også: